Certified Hotel Manager - en kurs för den svenska marknaden som hålls av en Svensk organisation
Ta mig till de internationella kurserna!
Varför EVS Hotel - Pro?
företagande

Våra strategiska tjänster stöds av ett team av erfarna experter och möter behoven hos alla typer och storlekar av kunder - från små nystartade företag till stora företag - och levererar hållbara förändringar med mätbar tillväxt. Kontakta oss idag för att lära dig hur EVS Hotel-Pro kan hjälpa dig att lyckas i framtiden.

påskyndat lärande

Med över 50 års kombinerad erfarenhet av International Hotel and Gaming management erbjuder vi kompletta kurser som är utformade för att utbilda hotell- och spelpersonal med formell certifiering för att hjälpa dem med framsteg inom deras valda område.

produktivitet

Vi söker ständigt på vad organisationer gör för att förbli relevant och konkurrenskraftig i denna snabba värld, och vilka organisationer gör det bäst. Vi använder sedan strategiskt smarta verktyg och globala resurser för att förstå konsekvenserna av varje val våra kunder kan göra. Håll kontakten för att lära dig mer om hur den här tjänsten kan hjälpa dig.

livscoaching

Med många års erfarenhet har vår personal kapacitet och expertis för att föra ditt företag till nästa nivå. På EVS Hotel-Pro kombinerar vi våra insikter och kunskaper till nuvarande e-learning alternativ för din arbetskraft.


Med en utbildad arbetskraft, du är fri att koncentrera sig på dina gäster och serviceleveransen de efterfrågar

Ta mig till kurserna!

Våra branschpersonal

Gavin Erskine Hughes 1a
Gavin Hughes

Grundare av företaget, Gavin, som är en internationellt erfaren hotellchef och gästfrihetskonsult, säkerställer kvalitet och konsekvens i alla våra kurser. Baserat i Sverige efter att ha tillbringat 30 + år i Persiska viken och Afrika, är Gavin åtagit sig att utbilda nästa generation av hotellägare

timothy-kairu
Timothy Kairu

Passionerad att träna morgondagens hotellägare och efter att ha tillbringat de senaste 15 åren på att finslipa sina färdigheter på några av de finaste hotellen runt om i världen. Tim har beslutat att kanalisera sin erfarenhet av att driva en storskalig hotel kök och restaurang med Michelinstjärnor till meningsfull livskunskap utbildning.Baserat i den vackra staden Nakuru - den världsberömda chefskocken Tim Kairu leder vår kulinariska och evenemangsadministration och är en nyckelmedlem i vårt östafrikanska regionteam.

pete redding (2)
Peter Redding

Respekterad Hospitality Marketing Authority, bidragande redaktör på många kurser. Peter är också specialiserad på evenemangs- och sportrelaterad ledning inom vår bransch. Baserat i UAE bidrar han regelbundet till våra kurser, håller dem uppdaterade och relevanta

derrick
Derrick Ngweamaw

En internationellt erfaren hotellfinanschef med över 15 år inom hotellbranschen. Kom från Kamerun, Derrick övervakar finans delar av våra kurser. Hans erfarenhet på två kontinenter kommer ut i hans passion för serviceexpertis som känns i det detaljerade innehållet i våra läroplaner. Derrick är också vår partner i den västafrikanska regionen.

Chris-Ochieng
Chris Ochieng

En civilingenjör med lång erfarenhet av gästfrihet och fastighetsbranschen över Östafrika och Persiska viken, Ochieng ger bäst i klassen utbildning leverans till EVS Hotel Pro. Baserat i Kenya, Chris är i sin privata egenskap starkt engagerad i att föra utbildning och idrottsmöjligheter till mindre lyckliga samhällen. Som vår regionala partner i Östafrika ser han till att vi levererar kvalitetsutbildningsmöjligheter till samhällen som annars kanske inte har chansen att förbättra sig själva

Manoj
Manoj Bhatnagar

Nyligen framröstad som en av de 10 företagsledare i Abu Dhabi, Manoj är en väl ansedd expert inom Hospitality Tech och IT-system. Han delar sin tid mellan Indien och Förenade Arabemiraten och övervakar allt tekniskt och IT-relaterat innehåll i våra kurser. Manoj är också vår partner i GCC och indiska subkontinentregioner

commandos1_full_0
Marcus Gregs

En internationellt erfaren chefskock med över 25 år inom kulinariska & gästfrihetsbranschen. Kock Marcus kommer från Tasmanien och övervakar detaljerna i kursen Mat och dryck. Hans erfarenhet på 4 kontinenter kommer ut i hans passion för serviceexpertis som känns i det detaljerade innehållet i våra läroplaner. Marcus är också vår partner i Australasien regionen.

team4
Graham MacLennan

Med över 30 års erfarenhet inom kasino- och spelindustrin ger Graham - som också är vår partner i Karibien - sin rikedom av expertis för att säkerställa att det relevanta innehållet är sant.

Ta mig till kurserna!